วันศุกร์, 17 สิงหาคม 2561 09:52

Announcement by Phuket Rajabhat University (Subject:Temporary Employee Recruitment)

Regarding the announcement of the 24th July 2018  by Phuket Rajabhat University seeking to recruit temporary employees for one English teaching position. No candidate has  applied  for such  position.